Δελτία Τύπου

Εθιμοτυπική Συνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο

Ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών Τζανέτος ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ δέχθηκε σε εθιμοτυπική επίσκεψη τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο

Ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών, αρμόδιος επί θεμάτων αλλοδαπών, υπηκόων τρίτων χωρών και παράτυπης μετανάστευσης, Τζανέτος ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ, δέχθηκε την Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2018, σε εθιμοτυπική επίσκεψη, τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδια ατμόσφαιρα στο Γραφείο του κ. ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΥ στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη,ενώ αντάλλαξαν εθιμοτυπικά δώρα.

Ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού, με καταγωγή από τη Μάνη, ευχήθηκε στον νέο Μητροπολίτη μακροημέρευση και καλή ποιμαντορία και του προσέφερε ένα γλυπτό ελιάς, δένδρο άρρηκτα συνδεδεμένο με την γενέτειρά του, το οποίο αποτελεί ταυτόχρονα σύμβολο ειρήνης, ελπίδας και ευημερίας.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος προσέφερε στον κ. ΦΙΛΙΠΠΑΚΟ ένα εκκλησιαστικό βιβλίο και του ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία στο απαιτητικό του έργο, προς όφελος της πατρίδας μας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν επίσης ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος  Κωνσταντίνος ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ, η Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Αντιστράτηγος Ζαχαρούλα ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ, ο Διευθυντής της Δ/νσης Αλλοδαπών/Α.Ε.Α. Ταξίαρχος Ευστράτιος ΠΑΠΑΔΕΑΣ, καθώς και συνεργάτες του κ. Γενικού Γραμματέα.