Δελτία Τύπου, Παρουσίες

Εκδήλωση του Παλαιστικού Συλλόγου Ολυμπιονικών «ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ»

Εκδήλωση του Παλαιστικού Συλλόγου Ολυμπιονικών «ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ» για τα 30 χρόνια λειτουργίας του

Ο κ. ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ βραβεύτηκε με τιμητική πλακέτα, για τη στήριξή του, από τον απερχόμενο Πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Κολιτσόπουλο

Ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ, παραβρέθηκε την Κυριακή 4 Μαρτίου 2018, στο Περιστέρι, σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Παλαιστικός Σύλλογος Ολυμπιονικών «ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ», για τα 30 χρόνια λειτουργίας του.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, καθώς και οι Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κυρίες Νίνα Κασιμάτη και Ελένη Αυλωνίτου.

Ο κ. ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ, αφού ευχαρίστησε για τη βράβευσή του και συνεχάρη τους διοργανωτές της εκδήλωσης, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, όπου ανέφερε τα εξής:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση στην εκδήλωση του Συλλόγου σας και να ευχηθώ από καρδιάς να έχετε μία καλή χρονιά, με επιτυχίες και υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας.

Επίσης, σας ευχαριστώ θερμά για την τιμητική βράβευση, που μου κάνατε. Με συγκινήσατε ειλικρινά και θέλω να σας πω ότι θα είμαι στο πλευρό σας, με όσες δυνάμεις διαθέτω, από όποια θέση κι αν βρίσκομαι.

Παράλληλα, εκφράζω τα συγχαρητήρια μου σε όλους σας, στον κύριο Κολιτσόπουλο, τον Πρόεδρο, για τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου.

Ύστερα και από τις αρχαιρεσίες του Συλλόγου σας, ο κύριος Κολιτσόπουλος παραχωρεί τα ηνία της διοίκησης, σε νέο προεδρείο. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσει να προσφέρει στο Σύλλογο και στον αθλητισμό γενικότερα, από όποια θέση και αν βρίσκεται.

Ως κάτοικος της Δυτικής Αττικής, γνωρίζω εδώ και πολλά χρόνια, το έργο του Παλαιστικού σας Συλλόγου, που έχει παραχθεί, από όλους εσάς, που ασχολείστε με την πάλη και αγαπάτε τον αθλητισμό με την ευρύτερη έννοια.

Ο Σύλλογος σας έχει αναδείξει Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιους και Πανευρωπαϊκούς και αμέτρητους αθλητές και πραγματικά θέλω να σας συγχαρώ για όλες τις δράσεις σας.

Ο κύριος Κολιτσόπουλος είναι φίλος μου και πιστεύω ότι πρόκειται για μία σπουδαία φυσιογνωμία στο χώρο του αθλητισμού, που δίνει το μήνυμα στους νέους, ότι η πάλη είναι ένα άθλημα τόσο συναρπαστικό που άμα το ξεκινήσεις, δύσκολα μπορείς να το αφήσεις.

Εύχομαι να συνεχίσετε και στο μέλλον με την ίδια δυναμική, για να προσφέρετε κίνητρα στους νέους για το ευ αγωνίζεσθαι».