Δελτία Τύπου

Εκδήλωση του Συλλόγου Πολιτικού Προσωπικού του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης

Στην εκδήλωση του Συλλόγου Πολιτικού Προσωπικού του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης παραβρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού ΥΠ.ΕΣ. Τζανέτος Φιλιππάκος

Την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος Φιλιππάκος, παραβρέθηκε στην εορταστική εκδήλωση για την κοπή της ετήσιας πρωτοχρονιάτικης πίτας, που οργάνωσε ο Σύλλογος Πολιτικού Προσωπικού του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης Νομαρχιακού Διαμερίσματος Αθηνών, Ανατολικής και Δυτικής Αττικής.

Παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Ταξίαρχος Νεκτάριος Κιούλος, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο Προϊστάμενος του Επιτελείου του Αρχηγείου, Αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, ο Υπαρχηγός Υποστήριξης Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Δημοσθένης Αναγνωστάκης, καθώς και αστυνομικοί, πυροσβεστικοί και πολιτικοί υπάλληλοι του Υπουργείου.

Ο κ. ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ, απευθύνοντας χαιρετισμό, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Εκφράζω σε όλους εσάς τη στήριξή μου, αλλά και την αγάπη μου και εύχομαι οι δράσεις που όλα αυτά τα χρόνια παράγει ο Σύλλογός σας, να συνεχίσουν και στο μέλλον, με την ίδια δημοκρατικότητα και ομοψυχία, για να υπερασπίζονται έτσι τα δικαιώματα όλων των Πολιτικών Υπαλλήλων.

Όπως γνωρίζετε είμαστε κοντά σας, και κάνουμε ό,τι μπορούμε, για να βελτιωθούν και να αποκτήσουν νόημα όλες αυτές οι προσπάθειες.

Αποτελείτε και εσείς αναπόσπαστο και ισότιμο κομμάτι της ευρύτερης οικογένειας της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος και χαίρομαι να βλέπω να υπάρχει ενότητα, σύμπνοια και συνεργασία. Είναι λέξεις που δείχνουν την κατεύθυνση και το τι επιδιώκουμε σε κάθε περίπτωση, ώστε να επιτυγχάνουμε θετικά αποτελέσματα.

Όπως γνωρίζετε, προέρχομαι από το χώρο της Αστυνομίας, και σε όλα τα χρόνια της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας, είχα άψογη συνεργασία, και δεν παρέλειπα σε κάθε στιγμή να εκδηλώνω την αγάπη μου προς το πολιτικό προσωπικό.

Τα τελευταία τρία χρόνια, από τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου μας, έχω τη χαρά της συνεργασίας με πολλούς από σας, και είμαι βαθιά ικανοποιημένος, όπως και ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, ο φίλος μου ο Δημήτρης ο Αναγνωστάκης.

Για τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας δε χρειάζεται να πω πολλές κουβέντες. Το έργο του και η προσπάθεια του, αποδεικνύει καθημερινά το ενδιαφέρον του για το πολιτικό προσωπικό.

Σε μία γεμάτη προκλήσεις περίοδο, το έργο  που επιτελεί ο καθένας μας – από τις θέσεις που έχουμε σε ένα τόσο νευραλγικό Υπουργείο – αποτελεί θεμέλιο της δημοκρατίας, απαραίτητο για μια ευνομούμενη πολιτεία.

Γνωρίζω τη σημασία της αποστολής, τόσο του Συλλόγου Πολιτικών Υπαλλήλων Αθήνας και Αττικής, όσο και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτικού Προσωπικού, και το σημαντικό έργο που επιτελείτε.

Συμβάλετε στην εργασιακή ειρήνη και διασφαλίζετε τα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων σας, με συγκροτημένες προτάσεις και τεκμηριωμένες θέσεις.

Πιστεύω, πως όταν είμαστε αγαπημένοι και μονιασμένοι, μπορούμε να επιτύχουμε πολλά και θέλω να ξέρετε πως βρίσκομαι στο πλευρό σας, με όσες δυνάμεις διαθέτω, για την εξεύρεση λύσεων, σε όλα τα εργασιακά σας ζητήματα, αλλά και σε κάθε ζήτημα που ανακύπτει.

Να ευχηθώ ακόμα μία φορά να έχετε όλοι μία χρονιά γεμάτη χαμόγελα και υγεία, και όλοι μαζί ας συνεργαζόμαστε, για το καλό του Υπουργείου μας και της Πατρίδας μας γενικότερα.

Σας ευχαριστώ πολύ!»