Παρουσίες

Εκδηλώσεις Κοπής Πίτας Υπηρεσιακού Ενδιαφέροντος

26-01-2018: Στην εορταστική εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, που διοργάνωσε το Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Πειραιώς και Νήσων IPA (Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών), παραβρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος Φιλιππάκος. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018, το μεσημέρι, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιώς.

Παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του Εθνικού Τμήματος IPA, Ιωάννης Καραπατάκης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Πειραιά, Κυριάκος Κάρκαλης, ο Γ.Γ. της Τοπικής Διοίκησης, Άγγελος Κονταράς, Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά και Απόστρατοι.

Ο κ. Φιλιππάκος κατά το χαιρετισμό του, τόνισε μεταξύ άλλων:

«Είναι ιδιαίτερη τιμή για μένα να βρίσκομαι ανάμεσά σας, στη σημερινή εορταστική εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας που διοργανώνει το Διοικητικό Συμβούλιο της Τοπικής Διοίκησης Πειραιώς και Νήσων της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών. Σας ευχαριστώ θερμά για την πρόσκληση.

Όπως γνωρίζετε, προέρχομαι από το χώρο της Αστυνομίας και γνωρίζω το σημαντικό ρόλο της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, η οποία πορεύεται  με γνώμονα διεθνείς αξίες και αρετές.

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών, αποτελεί δίαυλο φιλίας και συνεργασίας μεταξύ των αστυνομικών όλου του κόσμου, χτίζοντας ταυτόχρονα «γέφυρες» με τους πολίτες και την κοινωνία.

Η δημιουργία πνεύματος αλληλεγγύης, κατανόησης και αδελφοσύνης, μεταξύ των αστυνομικών τόσο σε Εθνικό, όσο και διεθνές επίπεδο είναι στοιχεία, τα οποία υπηρετεί η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών και τα οποία αποτελούν βάση για την ειλικρινή, ανιδιοτελή και πραγματική φιλία».

26-01-2018: Σε εκδήλωση που πραγματοποίησε το αστυνομικό προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος Χαϊδαρίου παραβρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου 2018, ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος Φιλιππάκος.

Ο κ. Φιλιππάκος απευθύνοντας χαιρετισμό ανέφερε τα εξής:

«Καταρχάς καλή χρονιά σε όλους και σε όλες σας!

Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή που βρίσκομαι σήμερα μαζί σας, στην όμορφη αυτή εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Αστυνομικού Τμήματος Χαϊδαρίου.

Γνωρίζω από «πρώτο χέρι» το καθημερινό έργο που επιτελείτε, όχι μόνο επειδή βρίσκομαι στη θέση του Γενικού Γραμματέα Συντονισμού του Υπουργείου μας, αλλά και επειδή, όπως γνωρίζετε οι περισσότεροι, είμαι χρόνια Χαϊδαριώτης!

Ξέρω λοιπόν πολύ καλά, ότι παρά τις όποιες αντιξοότητες, βρίσκεστε καθημερινά δίπλα στους πολίτες της περιοχής μας: σύμμαχοι και αρωγοί, υπηρετώντας και προσφέροντας στην κοινωνία.

Και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε όλοι από την καρδιά μας.

Θα ήθελα να συγχαρώ τον Διοικητή του Τμήματος, τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή κ. Κωνσταντίνο Παχή και όλους και όλες εσάς, έναν-έναν ξεχωριστά και να σας παροτρύνω να συνεχίσετε την καλή δουλειά που κάνετε.

Ξέρω ότι είναι δύσκολες οι εποχές και γνωρίζω πολύ καλά ότι όλοι μας θα θέλαμε κάποια πράγματα να είναι αλλιώς, για να μπορούμε να κάνουμε ακόμα καλύτερα τη δουλειά μας. Πάντα προσπαθούμε φυσικά για το καλύτερο! Από την πλευρά μου να ξέρετε ότι θα είμαι δίπλα σας, για να διευκολύνω όσο μπορώ, με όλες μου τις δυνάμεις το έργο σας.

Σας εύχομαι και πάλι καλή χρονιά, πολλές επιτυχίες στο Αστυνομικό μας Τμήμα και να είστε όλοι γεροί, δυνατοί και ευτυχισμένοι με τις οικογένειές σας.

Κάθε καλό σε όλους, σας ευχαριστώ θερμά!»

27-01-2018: Στην κοπή Βασιλόπιτας στις εγκαταστάσεις της 1ης ΕΜΑΚ του Πυροσβεστικού Σώματος, παραβρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος Φιλιππάκος, το Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2018 το μεσημέρι.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, η φυσική ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος, ο Διοικητής της 1ης ΕΜΑΚ Αρχιπύραρχος Στέφανος Κολοκούρης, ο Γραμματέας Προστασίας του Πολίτη ΑΝΕΛ, Ευστάθιος Ανθόπουλος, εκπρόσωποι εθελοντικών οργανώσεων και αποστράτων Πυροσβεστών. Ο κ. Κολοκούρης τίμησε τον Πρώην Αρχηγό κ. Αρκουδέα, ο οποίος διετέλεσε πρώτος διοικητής της ΕΜΑΚ.

Ο κ. Φιλιππάκος με το πέρας της εκδήλωσης δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Όλοι εσείς οι διασώστες της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών είστε το πλέον εκλεκτό κομμάτι του Πυροσβεστικού Σώματος, για την αντιμετώπιση και διαχείριση των πιο δύσκολων συμβάντων.

Δε χρειάζεται να απαριθμήσουμε τα εκατοντάδες περιστατικά που το προσωπικό της ΕΜΑΚ, πάντα αξιόμαχο και σε διαρκή ετοιμότητα, υπό αντίξοες συνθήκες, επεμβαίνει σε διασώσεις ατόμων, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

Η ελληνική κοινωνία είναι υπερήφανη για το έργο που επιτελείτε και σας είναι ευγνώμων. Όλοι μας δηλαδή σας είμαστε ευγνώμονες.»

 

 

Advertisement