Παρουσίες

Tελετή δωρεάς του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης στο Πυροσβεστικό Σώμα

Σε τελετή δωρεάς του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης στο Πυροσβεστικό Σώμα παρέστη ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Τζανέτος Φιλιππάκος

Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος Φιλιππάκος, συμμετείχε, στο πλαίσιο επίσκεψής του στη Βόρεια Ελλάδα, την Τρίτη (12-09-2017) σε τελετή δωρεάς του (Ο.Λ.Θ.) στο Πυροσβεστικό Σώμα, στην οποία συνέβαλε και ο ίδιος, σε συνεργασία με τη Γραμματεία Προστασίας του Πολίτη ΑΝ.ΕΛ.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Διοίκηση Π.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη και συμμετείχαν ο Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης ΑΝ.ΕΛ. Γεώργιος Λαζαρίδης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένα Θεσσαλονίκης (Ο.Λ.Θ.) Κωνσταντίνος Μέλλιος, ο Περιφερειάρχης Π.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Πουλτίδης, ο Διοικητής της 2ης ΕΜΑΚ Π.Σ., Αρχιπύραρχος Μιλτιάδης Τετενές, ο Υποδιοικητής της 2ης ΕΜΑΚ Π.Σ., Πύραρχος Δημήτριος Σιμιτζής και ο Γραμματέας Προστασίας του Πολίτη ΑΝ.ΕΛ. Ευστάθιος Ανθόπουλος.

Ειδικότερα, ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης προέβη στην ευγενική δωρεά προς την 2η ΕΜΑΚ του Πυροσβεστικού Σώματος, τεσσάρων (4) στολών δύτη στεγανού τύπου, οι οποίες χρησιμοποιούνται από Πυροσβέστες, σε περιπτώσεις διαχείρισης και αντιμετώπισης περιστατικών σε μολυσμένα ύδατα.