Δελτία Τύπου

Συνάντηση με τους Βουλευτές Κορινθίας του Σύριζα

8P5A4399-768x512.jpg

 

Με τους Βουλευτές Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών Τζανέτος Φιλιππάκος

 Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη επισκέφθηκαν σήμερα, 12 Ιουλίου 2017, οι Βουλευτές Κορινθίας του ΣΥΡΙΖΑ, Μαρία Θελερίτη, Γιώργος Ψυχογιός και Γιώργος Τσόγκας.

Οι Βουλευτές πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτο Φιλιππάκο, με τον οποίο είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις, για θέματα της αρμοδιότητάς του.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων, Αντιστράτηγος Ζαχαρούλα Τσιριγώτη και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Διαχείρισης Μετανάστευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Κοσσιώρης.

Τους απασχόλησαν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος σχετικά με το προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα, ενώ έμφαση δόθηκε και στη διαχείριση του Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης Κορίνθου.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε σε εγκάρδιο κλίμα, καθώς οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία για ανταλλαγή γόνιμων και εποικοδομητικών απόψεων, αναφορικά με θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Ο κ. Φιλιππάκος, στο τέλος της συνάντησης, ευχαρίστησε τους Βουλευτές για την επίσκεψή τους και εξέφρασε την πεποίθηση του για τη διευθέτηση αρκετών θεμάτων, προς την κατεύθυνση της υλοποίησης του κυβερνητικού έργου.