Δελτία Τύπου

Διάλεξη στην Σχολή Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης της Αστυνομικής Ακαδημίας

Διάλεξη του Αναπληρωτή Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών Τζανέτου Φιλιππάκου στη Σχολή Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης της Αστυνομικής Ακαδημίας

Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών Τζανέτος Φιλιππάκος, την Παρασκευή, 19 Μαΐου, παραχώρησε διάλεξη στη Σχολή Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης της Αστυνομικής Ακαδημίας στην Αμυγδαλέζα, στο πλαίσιο του μαθήματος «Θέματα Δημοσίου Κατηγόρου».

Στη διάλεξη, η οποία απευθυνόταν σε εκπαιδευόμενους του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α.), παραβρέθηκαν επίσης ο Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Παναγιώτης Κορδολαίμης και ο Διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας, Ταξίαρχος  Αναστάσιος Μανιάτης.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος πραγματοποιήθηκε πρακτική άσκηση προσομοίωσης εκδίκασης υπόθεσης σε Πταισματοδικείο, αποκομίζοντας ευμενή σχόλια από το σύνολο των σπουδαστών.

Σημειώνεται ότι ο κ. Αναπληρωτής Γενικός συνεχίζει να διδάσκει για περισσότερα από 25 χρόνια ως τακτικός καθηγητής στην Αστυνομική Ακαδημία, θέματα Δημοσίου Κατηγόρου και Αστυνομίας Τάξης (Λειτουργία αστυνομικών Υπηρεσιών – πεζές και εποχούμενες περιπολίες – εφαρμογή νομοθεσίας).