Δελτία Τύπου

Συνάντηση με Αντιπροσωπεία του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA)

8P5A4619-768x512

Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος Φιλιππάκος, συναντήθηκε την Πέμπτη 6 Απριλίου 2017, στο Γραφείο του, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA), αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Ιωάννη Καραπατάκη και τον Αρμόδιο Διεθνών Σχέσεων Κυριάκο Κάρκαλη.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα, ο κ. Καραπατάκης και ο κ. Κάρκαλης αναφέρθηκαν στις δραστηριότητες τόσο των Τοπικών Διοικήσεων της Ένωσης, όσο και του Εθνικού Τμήματος σε Εθνικό και Διεθνές επίπεδο.

Επιπλέον, επέδωσαν πρόσκληση στον κ. Φιλιππάκο, για το επικείμενο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης και συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της διοργάνωσης της 3ης Βαλκανικής Συνδιάσκεψης Εθνικών Τμημάτων ΙΡΑ, που θα πραγματοποιηθεί στη Βεργίνα τον Οκτώβριο του 2017.

Ο κ. Φιλιππάκος, ως ανώτατος Αξιωματικός ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας και ενεργό μέλος της ΙΡΑ, εξέφρασε για άλλη μια φορά τα συγχαρητήρια του, δηλώνοντας ένθερμος υποστηρικτής της ιδέας του “SERVO PER AMIKECO”, και ο κ. Καραπατάκης του επέδωσε αναμνηστικό πίνακα με συλλογή Αστυνομικών σημάτων, συλλεκτικής αξίας.