Δελτία Τύπου

Συνάντηση με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας

20170329_105402-768x576

Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος Φιλιππάκος, συναντήθηκε στο γραφείο του, στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017, με αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Γεώργιο Παπαθεοφάνη και τον Γραμματέα Αναστάσιο Βενετσιάνο. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Γραμματέας Προστασίας του Πολίτη ΑΝΕΛ, κ. Ευστάθιος Ανθόπουλος.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην αστυνόμευση και στην ασφάλεια της περιοχής του Νομού Αργολίδας, καθώς και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές Αστυνομικές Υπηρεσίες.

Επιπλέον, οι εκπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, έθεσαν υπόψιν του κυρίου Φιλιππάκου, θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του, ως Γενικού Γραμματέα, υπεύθυνου για το συντονισμό του προσφυγικού – μεταναστευτικού ζητήματος.

Ειδικότερα, συζητήθηκαν το θέμα της αντιμετώπισης παράνομων κυκλωμάτων διακίνησης μεταναστών, που παρατηρείται στις παράλιες περιοχές της Αργολίδας και ευρύτερα στην Πελοπόννησο, καθώς και της διαχείρισης από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες όλων εκείνων των προβλημάτων που αφορούν στο προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα.