Παρουσίες

Στην κοπή της Πίτας του Ιστορικού Συλλόγου Α.Ο. ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση του ΑΟ Χαϊδαρίου για την κοπή της πίτας, που πραγματοποιήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2017, στο κέντρο «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ»  στην περιοχή του Χαϊδαρίου. Μέσα σε ένα κλίμα συνένωσης,  τιμήθηκαν και άνθρωποι που βοήθησαν και βοηθούν το Σύλλογο από κάθε πόστο.

Επίσημοι προσκεκλημένοι της εκδήλωσης ήταν ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος Φιλιππάκος, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Καραγιάννης και οι  πρόεδροι των πολιτικών συνδυασμών Ανδρέας Μποζίκας, Βαγγέλης Ντηνιακός, Θεόδωρος Σπηλιώπουλος, Κώστας Φουρλής και Φώτης Θεοδωρακόπουλος. Την ΕΠΣΑ, εκπροσώπησαν ο Α’ Αντιπρόεδρος Άγγελος Νικόπουλος, ο Β’ Αντιπρόεδρος Δημήτρης Κασκαντίρης και το μέλος Νίκος Ρούσσος.

Ιδιαίτερα συγκινητικά λόγια εκφωνήθηκαν για τον κ. Φιλιππάκο, ο οποίος και τιμήθηκε για την προσφορά και τη στήριξή του στον αθλητισμό του Χαϊδαρίου και γενικότερα στο Δήμο Χαϊδαρίου.

Επιπλέον, τιμήθηκαν ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Καραγιάννης.

Επίσης, τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον αθλητισμό οι παλιοί πρόεδροι και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Τριανταφυλλίδης Λ.Παπαδόπουλος Τ.Κολιόπουλος Δ.Χαραλαμπίδης Ε.Λάμπρου Σ.Παπαϊωάννου Γ.Σπίνουλας Τ.Χαραλαμπίδης Θ.Χαντζής Α.Καπετανάκης Ε. και Πασπαλιάρης Α., καθώς και  ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον Α.Ο. Χαϊδαρίου στο πρόσφατο παρελθόν και συγκεκριμένα οι Αντώνης ΠετρόπουλοςΔημήτρης ΔιαμάντηςΑνδρέας Μπάρκογλου και ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Κιούρκος.

Εκφωνητής της εκδήλωσης ήταν ο γνωστός κ. Αλέκος Θεοφιλόπουλος.

Στην εκδήλωση επίσης, παρευρέθηκαν οι ποδοσφαιριστές της Α’ ομάδας, οι προπονητές, οι μικροί αθλητές των ακαδημιών και ο Ενωσιακός προπονητής της Μικτής Παίδων Αθηνών και τεχνικός διευθυντής του ΑΟ Χαϊδαρίου κ. Αναστάσιος Δημήτριου.

Όλοι οι καλεσμένοι αναφέρθηκαν στην ένδοξη ιστορία του συλλόγου, αλλά και στο πολλά υποσχόμενο μέλλον, που εγγυώνται τα παλιά και νέα μέλη της διοίκησης του Α.Ο. Χαϊδαρίου.