Ανακοινώσεις

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

Mήνυμα 2017 - Τζανέτος ΦΙΛΙΠΠΑΚΟΣ

Ο ερχομός της νέας χρονιάς μας γεμίζει με μια γλυκιά μελαγχολία, και μας δημιουργεί μια νοσταλγία για τα όσα φέρνει ο νέος χρόνος. Αλλά κυρίως μας βάζει στη διαδικασία να κάνουμε τον δικό μας εσωτερικό απολογισμό και να θέσουμε νέους στόχους και όνειρα για τον καινούργιο χρόνο.

Πάνω από όλα το ξεκίνημα της Νέας Χρονιάς φέρνει την ελπίδα και είναι στο  χέρι μας να κάνουμε πραγματικότητα την ελπίδα αυτή που γεννιέται με το ερχομό του Νέου Έτους.

Ο καθένας από εμάς δίνει την δική του προσωπική μάχη, τον δικό του προσωπικό αγώνα στη σημερινή εποχή. Οι δυσκολίες είναι πολλές, όμως όχι απροσπέραστες και μη αντιμετωπίσιμες. Αρκεί να πιστέψουμε όλοι σε μια κοινή γραμμή, αρκεί να παραμερίσουμε τις προσωπικές φιλοδοξίες μας και τον εγωισμό μας.

Γι’ αυτό ας κοιτάξουμε βαθιά μέσα στη ψυχή μας και ας μεταδώσουμε το μήνυμα της ενότητας, της ομοψυχίας και του ανθρωπισμού προς όφελος της Πατρίδας μας και όλων των Ελλήνων.

Τότε μόνο μπορούμε να προχωρήσουμε και να επανέλθει το χαμόγελο στα πρόσωπα όλων μας. Τότε μόνο μπορούμε να αισθανθούμε ότι η υπέρτατη αξία του ανθρωπισμού έχει βρει το ουσιαστικό της νόημα.

Εύχομαι από καρδιάς ο καινούργιος χρόνος να φέρει στον καθένα  ό,τι πραγματικά επιθυμεί. Υγεία και ευτυχία σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο, καθώς και αγάπη για όλο τον κόσμο.

Το 2017 ας είναι η αφετηρία μιας δημιουργικής εποχής, που θα αφήσει ανεξίτηλα χαραγμένο στις καρδιές όλων μας το σημάδι της προόδου και της ευημερίας και θα  απομακρύνει κάθε στενοχώρια και πικρία, ώστε να δούμε με αισιοδοξία το μέλλον.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.