Παρουσίες

Ημέρα της γυναίκας – Βράβευση Γυναικών από τον Όμιλο Unesco Πειραιώς & Νήσων

O Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών & Διοικητικής Ανασυγκρότησης Τζανέτος Φιλιππάκος παρέστη στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο   Όμιλος Unesco Πειραιώς & Νήσων για τη βράβευση των γυναικών, με αφορμή την Ημέρα της γυναίκας.

Ο Όμιλος Unesco Πειραιώς και Νήσων εδώ και χρόνια στηρίζει με το μεγάλο κοινωνικό και πολιτιστικό του έργο από το 1998, διοργανώνοντας και διάφορες πολλαπλές εκδηλώσεις και φέτος για 2η συνεχή χρονιά, διοργάνωσε μία γιορτή αφιερωμένη στις γυναίκες.

Η γιορτή, έχοντας έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα αφιερώθηκε σε μία γυναίκα που έχει σηματοδοτήσει τον ελληνικό πολιτισμό, την αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη.

Κατά τη διάρκεια φιλοξενήθηκε έκθεση εικαστικών από τους εικαστικούς-μέλη του Ομίλου σε συνεργασία με την Ένωση Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης «Το εργαστήρι», την οποία θα επιμεληθούν ο κ. Μαρούλης και ο κ. Μόσχου.

Την εκδήλωση άνοιξε ο κος Ιωάννης Μαρωνίτης Πρόεδρος UNESCO Πειραιά & Νήσων, Αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας UNESCO, Υπεύθυνος για την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, UNESCO Club of the Department of Piraeus and Islands.

Τη λαμπερή αυτή γιορτή παρουσίασε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια κα Μπάγια Αντωνοπούλου.

Την εκδήλωσή τίμησαν με την παρουσία τους  αρκετοί Πολιτειακοί παράγοντες.