Δελτία Τύπου

Συναντήση με εκπροσώπους της «Κοινωνίας Αξιών»

Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Τζανέτος Φιλιππάκος είχε συνάντηση την Τρίτη (08/03/2016)  στο Υπουργείο, με τον Πρόεδρο της «Κοινωνίας Αξιών», κ. Στέλιο Φενέκο, συνοδευόμενο από τον Αντιπρόεδρο, κ. Πολυχρόνη Κοκκινίδη και τη Διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Κόμματος, κ. Νικολέττα Διαμαντάκου.

Στο επίκεντρο της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα ωφέλιμο και εποικοδομητικό κλίμα, βρέθηκε η διαχείριση των μεταναστευτικών – προσφυγικών ροών των τελευταίων μηνών.

Ο Πρόεδρος κ. Στέλιος Φενέκος επέδωσε στον κ. Φιλιππάκο το σύνολο του προγράμματός του κόμματος για το μεταναστευτικό, καθώς και πολλές καινοτόμες προτάσεις.

Ακολούθησε ένας  εξαιρετικά εποικοδομητικός διάλογος.

Ο κ. Φιλιππάκος τους ευχαριστήσε θερμά για την επίσκεψή τους και ζήτησε περαιτέρω συνεργασία και ανανέωση της συνάντησης,  αναγνωρίζοντας πως η “κοινωνία αξιών” με τις προτάσεις της μπορεί να συμβάλλει αποφασιστικά – και αυτή με τη σειρά της – στην αποτελεσματική διαχείριση του μείζονος προβλήματος που αφορά το μεταναστευτικό – προσφυγικό  ζήτημα.