Παρουσίες

Βράβευση Δεκαοχτώ Αστυνομικών δι΄ εξαίρετους πράξεις

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Στις 27 Φεβρουαρίου 2016, ημέρα Σάββατο, στο Αμφιθέατρο της ΓΑΔΑ, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση που οργάνωσε το ΔΣ του Ομίλου Φίλων Αστυνομίας Αθηνών για τη βράβευση δεκαοχτώ αστυνομικών δι΄ εξαίρετους πράξεις.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκε οικονομική βοήθεια σε 54 οικογένειες πολυτέκνων αστυνομικών.

Ο κ. Φιλιππάκος απηύθυνε χαιρετισμό και ανέφερε μεταξύ άλλων: « Όλοι εμείς, που ανήκουμε στη μεγάλη οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας, είμαστε υπερήφανοι για τη σχέση που έχουμε αναπτύξει με τους Ομίλους Φίλων Αστυνομίας, με τους οποίους διατηρούμε μια αμφίδρομη και ειλικρινή σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαίας εκτίμησης,  η οποία τελικά δημιουργεί τις προϋποθέσεις εκείνες που θεμελιώνουν και ενισχύουν τη θέση της Αστυνομίας και πολιτών.

Ο  Όμιλος Φίλων Αστυνομίας Αθηνών κινείται αθόρυβα για 70 ολόκληρα χρόνια  πέραν από κόμματα, ιδεολογίες και συμφέροντα, κάτι που του έχει αναγνωριστεί όλα αυτά τα χρόνια από την Αστυνομία και την πολιτεία. Ο ρόλος του είναι πολιτιστικός και κοινωνικός και σκοπός του είναι η δημιουργία ενός ενδιάμεσου κρίκου μεταξύ πολίτη και αστυνομικού, στα πλαίσια μιας δημοκρατικής κοινωνίας.»

Καταλήγοντας, ο κ. Φιλιππάκος τόνισε «Η Πατρίδα μας έχει ανάγκη από τέτοιες στάσεις ζωής που θεμελιώνουν τις ανθρώπινες αξίες, την αλληλεγγύη, τον αλτρουισμό, την κοινωνική δικαιοσύνη, καθώς έτσι διασφαλίζεται το όραμα για ένα καλύτερο μέλλον.

Η βράβευσή σας, αποτελεί μια ηθική ανταμοιβή και ταυτόχρονα, είναι μια έκφραση ευγνωμοσύνης εκ μέρους της Κοινωνίας για τη συνεισφορά σας. Να γνωρίζετε ότι έχετε τη στήριξη και τη συμπαράσταση της Ηγεσίας του Υπουργείου και θα είμαστε πάντοτε αρωγοί στα προβλήματα και στην καθημερινότητά σας.

Σας ευχαριστούμε θερμά, αγαπητοί φίλοι και φίλες, Κυρίες και Κύριοι, μέλη του Ομίλου Φίλων της Αστυνομίας Αθηνών για την αγάπη και τη στήριξή σας.»