Παρουσίες

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε το Δ.Σ. του Α.Ο. Χαϊδαρίου

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, ο Υφυπουργός Παιδείας Θεοδόσης Πελεγρίνης, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Τζανέτος Φιλιππάκος, ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, οι Αντιδήμαρχοι, επικεφαλείς των Δημοτικών παρατάξεων, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, καταξιωμένοι δημοσιογράφοι, άνθρωποι του αθλητισμού και πλήθος δημοτών.

Η εν λόγω εκδήλωση αφιερώθηκε  στα παιδιά και το έργο του Ορφανοτροφείου Χαϊδαρίου (Χριστοδούλειο Ίδρυμα), καθώς και στους γονείς της Αθλητικής Ακαδημίας του Δήμου.

Ο κ. Φιλιππάκος απηύθυνε χαιρετισμό και τόνισε μεταξύ άλλων : «Ο Αθλητικός Όμιλος Χαϊδαρίου πρωτοστατεί εδώ και πολλά χρόνια στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου μας και ανοίγει πάντα την αγκαλιά του σαν μια μεγάλη οικογένεια για τα παιδιά μας, που αποτελούν τον πυρήνα του Ομίλου μας. Εύχομαι να συνεχίσει με την ίδια ευαισθησία και την ίδια αποφασιστικότητα να προσφέρει και να δίνει κίνητρα στον τομέα του αθλητισμού και στα παιδιά μας. Ευχόμενος  καλή επιτυχία και πολλές νίκες στην Ομάδα μας, που μας κάνει υπερήφανους όλους εμάς τους Χαϊδαριώτες».

Τόνισε παράλληλα μεταξύ άλλων: « Δεν θα μπορούσα εν  όψει της σημερινής εκδήλωσης, να μην αναφερθώ και στο σημαντικό έργο του Χριστοδούλειου Ιδρύματος Προστασίας Παιδιών, που η κοινωνική του δράση και ο μη κερδοσκοπικός του χαρακτήρας, αναδεικνύουν το ύψιστο αγαθό της φιλανθρωπίας, της ανιδιοτέλειας και της ανθρωπιάς, γεγονός που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας.

Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ και τους γονείς των παιδιών μας, που παρά τις δυσκολίες της καθημερινότητας, καλλιεργούν  στα παιδιά τους την αγάπη για τον αθλητισμό».

Ο κ. Φιλιππάκος καταλήγοντας, ανέφερε: « Το Χαϊδάρι είναι η πόλη μας και πρέπει να ενώνουμε δυνάμεις,  πέραν από κόμματα και ιδεολογίες, για το καλό των συνδημοτών μας και να λύνουμε προβλήματα. Λειτουργώντας πάντοτε με γνώμονα το συμφέρον της Πατρίδας μας και τηρώντας τις αρχές της αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

 Σας ευχαριστώ θερμά που με ακούσατε».