Παρουσίες

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε η 1η Ε.Μ.Α.Κ της Π.Δ.Π.Υ

Την Κυριακή 31/01/2016 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της 1ης Ε.Μ.Α.Κ της Π.Δ.Π.Υ. στις εγκαταστάσεις της στον Ασπρόπυργο. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί εκπρόσωποι της Πολιτικής και της Φυσικής Ηγεσίας του Υπουργείου.


Ο κ. Φιλιππάκος απηύθυνε χαιρετισμό και τόνισε μεταξύ άλλων: « Το Πυροσβεστικό Σώμα, μέσα στο πέρασμα του χρόνου, συνεχίζει να υπηρετεί τις μεγαλειώδεις αξίες της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης και δείχνει έμπρακτα τη στήριξή του στον Έλληνα πολίτη. Στόχος όλων σας είναι η ασφάλεια των πολιτών. Και μας παρέχετε το αίσθημα αυτό καθημερινά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, υπηρετώντας πιστά το καθήκον σας .
Πάντοτε μέσα από τις δυσκολίες που καλείστε να αντιμετωπίζετε, θέτετε τον εαυτό σας ως ασπίδα για την προστασία των πολιτών, καθιστώντας με αυτόν τον τρόπο το αίσθημα της φιλοπατρίας, της ανδρείας και της ανιδιοτέλειας ως ύψιστα ιδανικά.
Όλοι εσείς υπηρετείτε έναν «ιερό σκοπό», είστε οι θεματοφύλακες των αρετών του τόπου μας και με τον αγώνα σας μας κάνετε υπερήφανους.
Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους εσάς να έχετε υγεία, δύναμη για το δύσκολο έργο σας και προσωπική και επαγγελματική ευημερία».