Παρουσίες

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας και ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αστυνομικών Αθηνών

Το Σάββατο 30/01/2016 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας και ο Σύνδεσμος Αποστράτων Αστυνομικών Αθηνών.  Την εκδήλωσή τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί εκπρόσωποι της Πολιτικής και της Φυσικής Ηγεσίας.

Ο κ. Φιλιππάκος απηύθυνε χαιρετισμό και τόνισε μεταξύ άλλων : « Εσείς όλοι είστε οι ουσιαστικοί συμπαραστάτες της Ελληνικής Αστυνομίας και των εν ενεργεία Αστυνομικών, που καθημερινά δίνουν τη δική τους μάχη για την ασφάλεια των συμπολιτών μας. Εσείς μέσα από την πολυετή πείρα σας και τις γνώσεις σας  που αποκτήσατε μέσα στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας,  είστε οι αρωγοί και οι διασφαλιστές των δράσεων και του ρόλου της Ελληνικής Αστυνομίας.

 Γνωρίζετε εκ των έσω την σκληρή πραγματικότητα που βιώνει ο Έλληνας Αστυνομικός, συμπάσχετε και ταυτόχρονα μεταφέρετε τα ουσιαστικά μηνύματα προς την Ελληνική κοινωνία και προωθείτε την πραγματική συμβολή και τα επιτεύγματα  του Σώματος της Ελληνικής Αστυνομίας».

Και κατέληξε, λέγοντας: «Η στήριξή σας αποτελεί πηγή δύναμης για εμάς και σας θεωρούμε αναπόσπαστο κομμάτι της Ελληνικής Αστυνομίας. Είναι γεγονός –  και σας μιλάω εκ πείρας, διότι το έχω βιώσει –  ότι όσοι έχουν υπηρετήσει το Σώμα δεν αποστρατεύονται ποτέ. Μένει ανεξίτηλα χαραγμένη στην καρδιά τους η ανάγκη για προσφορά και η επιθυμία για συλλογική δράση προς όφελος της Πατρίδας μας.

Αγαπητοί Φίλοι και Φίλες, με αφορμή την εκδήλωση αυτή, θα ήθελα να σας συγχαρώ για την πολυετή προσφορά σας και να γνωρίζετε ότι τόσο εγώ όσο και η Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου θα είμαστε κοντά σας, συνοδοιπόροι πάντοτε στα προβλήματά σας και στα δίκαια αιτήματά σας.

Σας ευχαριστώ θερμά».