Δελτία Τύπου

Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα και Προσφορά Εθιμοτυπικού Δώρου σε Τροχονόμο

Εθιμοτυπική προσφορά δώρων σε τροχονόμους από την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αθήνα

Τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα και πρόγραμμα παραδοσιακών χορών παρακολούθησε η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Σώματος σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα «Π. Μπακογιάννης»

Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Τζανέτος Φιλιππάκος συνοδευόμενος από τον Προϊστάμενο Κλάδου Τάξης, Υποστράτηγο Χρήστο Δραγατάκη και το Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, Ταξίαρχο Παναγιώτη Κορδολαίμη, προσέφεραν εθιμοτυπικά δώρα σε τροχονόμο, στο Αιγάλεω (συμβολή της Ιερά Οδού με την Θηβών).

Δώρα σε τροχονόμους στην Αττική προσέφεραν, ακόμα:

  • Ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Εμμανουήλ Κατριαδάκης και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά, Ταξίαρχος Κωνσταντίνος Τσαρδινάκης στον Πειραιά (Πλατεία Κοραή).
  • Ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Μιχαιρίνας και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής, Ταξίαρχος Νικόλαος Κοκκίνης, στη Γλυφάδα (συμβολή των οδών Λ. Ποσειδώνος και Γρ. Λαμπράκη).

Παράλληλα, η παιδική χορωδία και η χορευτική ομάδα των σχολών χορού, της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά καθώς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Καπεταν Ευκλίδης» παρουσίασαν πρόγραμμα παραδοσιακών χορών και έψαλαν τα κάλαντα, στην Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας στην αίθουσα «Παύλος Μπακογιάννης» του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.