Δελτία Τύπου

Συμμετοχή σε Συνάντηση με τον Υπουργό Ασφάλειας της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης κ. Dragan Mectic

Συνάντηση του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα με τον Υπουργό Ασφάλειας της Βοσνίας -Ερζεγοβίνης Dragan Mectic και υπογραφή Εφαρμοστικού Πρωτοκόλλου

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας συναντήθηκε σήμερα Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015 με τον Υπουργό Ασφάλειας της Βοσνίας και Ερζεγοβίνης Dragan Mectic, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Αθήνα.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Τζανέτος Φιλιππάκος, ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο Προϊστάμενος Κλάδου Ασφάλειας, Υποστράτηγος Δημήτριος Γεωργατζής, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης, Ταξίαρχος Μενέλαος Κωστάρης και ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, Ταξίαρχος Αχιλλέας Σκανδάλης.

Από την πλευρά του Υπουργού Ασφάλειας της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης, παρέστησαν η σύμβουλός του Mladenka Hrkalo και o επικεφαλής της Διπλωματικής Αρχής της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης στην Αθήνα, Dragan Bozanic.

Μετά από διμερείς συνομιλίες και την υπογραφή Εφαρμοστικού Πρωτοκόλλου της Συμφωνίας Επανεισδοχής Ευρωπαϊκής Κοινότητας και Βοσνίας –Ερζεγοβίνης, οι δύο Υπουργοί πραγματοποίησαν δηλώσεις στα Μ.Μ.Ε. και απάντησαν σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.